Gratis samples van Neutral


Alle haarproducten van Neutral zijn vrij van parfum en kleurstoffen. Ook als je geen gevoelige huid hebt zijn Neutral producten zeer aan te raden. Ontdek wat Neutral voor jouw huid kan doen. Je kunt kiezen uit onderstaande samples, 1 per adres.
  • Douchegel
  • Haargel
  • Doucheolie


Let op:
Aanvragen die binnenkomen via een 'gratis-website' worden niet in behandeling genomen.
Dus mijn advies om het eerst te Googlen. Ik typ het voor je in: klik op dit linkje. Ik heb al een sample binnen!

Lees meer...

Middel tegen grijs haar


Goed nieuws van L'Oreal! L’Oreal zegt een formule te hebben bedacht die grijze haren hun oorspronkelijke kleur teruggeeft. Het haarproduct zal echter pas over tien jaar beschikbaar zijn voor het grote publiek.

L’Oreal gokt voor de nieuwe formule op de laatste restjes pigmentcellen die nog in grijs haar aanwezig zijn. “Zolang er nog pigment in het haar aanwezig is, is er hoop dat het haar zijn oorspronkelijke kleur kan terugkrijgen", aldus hoofdonderzoekster Patricia Pineau.
L'Oreal wil nog niet teveel zeggen over het haarproduct, behalve dat het hoogstwaarschijnlijk zal bestaan uit een oraal component dat ondersteunt wordt door een ‘normale’ verzorgingslijn.

L'Oreal INOA
Tegelijkertijd zet L'Oreal ook nu al in op milde haarkleuringen. Deze techniek maakt niet langer gebruik van het agressieve en sterk ruikende ammoniak, maar vervangt dit door INOA ofwel INnovation No Ammonia.
Dit nieuwe stofje zou het haar in de conditie terugbrengen waarin het verkeerde voordat het geverfd werd. Volgens de Daily Mail was de eerste lading van deze nieuwe haarverf dan ook in recordtempo uitverkocht.
“Dit is geweldig omdat het revolutionair is”, bevestigt sterrenkapper Jo Hansford, die al ervaring heeft met de haarverf. “Het is minder agressief en het vervaagd minder snel wat een enorme bonus betekent voor de consument, met name voor vrouwen met fijn haar.”

bericht via: Nu.nl

Lees meer...

L'Oreal INOA


L'Oréal introduceert de revolutie op het gebied van haarproducten. INOA is de naam van de haarkleuring die een technologische doorbraak belooft te zijn. Het geheim achter INOA is het unieke Oil Delivery System (ODS), een olie-basis die de werking van de kleur optimaliseert en de natuurlijke beschermlaag van het haar twee keer zo goed beschermt als de klassieke haarkleuring. De verwachtingen bij L’Oréal zijn hooggespannen.

De doorbraak zit met name daarin dat INOA een geurloze, ammoniakvrije, blijvende haarkleuring is, met optimaal respect voor het haar en de hoofdhuid.

Comfort voor klant
L'Oreal INOA heeft een onbeperkt gamma aan kleuren, een perfecte grijsdekking en een diepe kleur met glans. Voor de klant betekent dit: geen irriterende ammoniakgeur in het haar, een egale kleur en haar dat niet beschadigd wordt, maar zacht en natuurlijk aanvoelt.

Ik moet zelf nog maar ervaren hoe het haarproduct bevalt. Uiteraard wordt dit product breed uitgemeten in de media maar ik weet nog niet hoe het product echt is. Iemand er al ervaring mee?

UPDATE: Filmpje van L´Oreal INOA

Lees meer...

Philips straightener


Moeiteloos professionele resultaten met de Simply SalonStraight (hp8300). Weg met die krullen! De gebruiksvriendelijke en effectieve Simply SalonStraight heeft keramische ontkrulplaten waarmee je je haar bij maar liefst 180ºC kunt stylen.

Kenmerken
  • Keramische platen voor soepel glijden en glanzend haar;
  • Professionele temperatuur van 180ºC.

Tijdsbesparend
  • Compact ontwerp voor gemakkelijk opbergen;
  • Snel opwarmingsproces van 60 seconden.

Eenvoudig te gebruiken
  • Ophanghaakje;
  • Netsnoer van 1,8 m;
  • Aan/uitschakelaar

Tips voor gebruik Straightener:
  • Doe niet te veel haar tussen de platen. Wanneer je de straightener gebruikt moet je de lokken niet breder dan 5 centimeter maken voor het beste resultaat.
  • Gebruik de straightener niet op klam of vochtig haar. Het vocht kan gaan koken en zal je haar beschadigen.
  • Spuit na gebruik haarlak op je haar zodat je haar beter op zijn plaats blijft.
  • Bescherm je haar met een lotion tegen de hitte, het is veel beter voor je haar.
  • Keramische platen richten minder schade aan dan metalen platen.
  • Straighten je haar niet te vaak of te lang. Het kan je haar uitdrogen of beschadigen.
  • Kam of borstel het haar niet voordat het afgekoeld is, omdat je hierdoor het gecreëerde kapsel zou
    bederven.


Let op:
Straighteners zijn krachtige stylingapparaten en moeten daarom altijd voorzichtig worden gebruikt. Zoals bij andere straighteners die, net als bij de kapper, hoge temperaturen bereiken, geldt ook voor dit apparaat dat je het niet te vaak mag gebruiken om schade aan je haar te voorkomen. Als je de straightener verkeerd gebruikt, kan dit leiden tot oververhitting of zelfs verbranding van het haar.

Waar te koop?
Tot aankomende zaterdag 31 oktober te koop bij de Kruidvat voor €17,99. Je kunt hem direct online bestellen dus je hoeft niet naar de winkel! De Straightener heeft 2 jaar garantie.

Lees meer...

Garnier HerbaShine haarkleuring


Nieuw van Garnier: HerbaShine haarkleuring (10 verschillende haarkleuringen).

4 redenen om HerbaShine te kiezen:
  1. Bamboe staat bekend om zijn kracht en flexibiliteit. Bamboe-extract dat uit het hart van bamboe komt, bevat alle voedingsstoffen die bamboe nodig heeft om weerstand en soepelheid te garanderen. Garnier heeft dit ingrediënt toegevoegd aan een versterkend concentraat dat het haar sterker maakt tijden het gebruik van haarkleuring.

    Bamboe heeft een dubbele werking voor je haar:
    Het versterkt je haar van binnenuit om het te beschermen tegen dagelijkse invloeden van buitenaf;
    Het richt zich op de zwakkere delen van het haar en maakt de haarschubben gladder zodat ze het licht beter weerkaatsen. Je haar wordt sterker, gladder en zachter!

  2. Herbashine is een 'expres' formule die de inwerktijd van een klassieke haarkleuring 3x korter maakt. Als gevolg van de verschillende componenten van de formule is de inwerktijd supersnel. De kleur is erg mooi en blijft mooi tot zelfs na 28 wasbeurten. Ook grijze haren verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  3. Geen vieze ammoniak geuren meer! De geur van HerbaShine biedt een frisse en fruitige geur wat resulteert in een prettig gebruik, voor u en de klant! Het is prettig om het aan te brengen.

  4. HerbaShine komt in 10 verschillende kleuren die je haar respecteren. Een glansversterker, HerbaShine dekt ook grijze haren.

Breng HerbaShine aan op al je haar als:
  • Je je haar nog nooit gekleurd hebt;
  • Je latste haarkleuring meer dan 3 maanden geleden is;
  • Je jouw haar gekleurd hebt met een kleur die lichter is dan de kleur die je nu aan wilt brengen.

Breng HerbaShine aan op een deel van je haar als:
  • Je jouw haar gekleurd hebt met een kleur die vergelijkbaar is met de kleur die je nu aan wilt brengen;
  • Je je uitgroei wilt bijwerken.

Tot 1 november 2009 kun je HerbaShine met 20% korting kopen bij ETOS en krijg je €5,- korting bij de DA.
Lees meer...

Krulset Carmen voor grote krullen


Voor krullen ga je naar de Makro! Deze krulset van CARMEN (c4020) is uitermate geschikt voor het creëren van mooie, grote krullen en heeft een ‘fast heat’-functie waardoor de rollers binnen enkele minuten klaar zijn voor gebruik en je binnen no-time grote krullen kunt creëren.

De krulset bestaat uit 6 jumborollers, 8 middelgrote rollers en 6 smalle rollers. Alle rollers zijn met fluweel bekleed zodat dit het haar optimaal beschermt. De krulset komt inclusief clips en vlinderklemmen.

Makro heeft een krulset van CARMEN in de aanbieding van 20-10-2009 tot en met 02-11-2009.
Normaal kost deze krulset je rond de €50,- (vb bij de neckermann). Maar nu dus voor €39,27 inclusief BTW! Pak je voordeel met deze krulset zou ik zeggen!

Meer haarproducten kun je ook vinden in de Makro folder.

Lees meer...

Keune Care tegen haaruitval


Steeds meer mannen besteden aandacht aan hun uiterlijk en in het bijzonder aan hun haar. Om aan deze vraag te voldoen heeft Keune haarproducten, speciaal voor mannen: Care Line Man. Een compleet assortiment van zeven haarproducten met bijzondere formules en mannelijke geuren.

Haaruitval
Een veelvoorkomend probleem bij mannen is haaruitval. Dertig procent van de mannen heeft op dertigjarige leeftijd al last van haaruitval en dat loopt zelfs op tot de helft van alle mannen op vijftigjarige leeftijd. Keune Haircosmetics heeft onlangs een unieke ontdekking gedaan op het gebied van het voorkomen van haaruitval. Een invitrotest door een onafhankelijk laboratorium toonde aan dat Care Line Fortify Lotion het haar in vier dagen 25 procent meer laat groeien. Het bijzondere van het product is dat de versnelling van de haargroei gebaseerd is op natuurlijk ingrediënten. Normaal gesproken worden er voor haargroeimiddelen chemische en pharmaceutische ingrediënten gebruikt. Keune heeft daarom voor deze unieke formule Europees patent aangevraagd.

Fortify Shampoo en Fortify Lotion
De haarproducten Fortify Shampoo en Fortify Lotion hebben een preventieve werking tegen haaruitval. Dunner wordend haar wordt verstevigd. Het haar krijgt meer body en is makkelijker doorkambaar. Het stimuleert de hoofdhuid en houdt de haren voller en gezonder.

Fortify Shampoo: 250 ml, € 12,45
Fortify Lotion: 75 ml, € 17,95

Lees meer...

Fructis Garnier haarproducten


Ook in de aanbieding bij de Kruidvat: Fructies haarproducten.
  • Oil Repair Shampoo & Crèmespoeling
  • Volume Restructure Shampoo + Crèmespoeling
  • Elastic Fix 24h Spray Ultra Strong & Extra Strong
Bij deze producten geld: 2 halen, 1 betalen.
Ook krijg je 35% korting op HerbaShine - 10 minuten haarkleuring zonder ammoniak. Prijs €7,79 ipv €11,99. Altijd handig! Deze haarproducten zijn in de aanbieding tot en met 17 oktober 2009.

link naar de folder

Lees meer...

Wella en Wellaflex styling producten


Momenteel bij de Kruidvat in de aanbieding: Wella en Wellaflex Styling. Je betaald momenteel voor 2 stuks €5,- waar je normaal €7,78 zou betalen! Weer een leuke aanbieding met een topmerk. Deze aanbieding is geldig tot 17 oktober (dus wel vandaag of morgen aanschaffen).

link naar de folder

Lees meer...

Haarproducten van Studioline


Er wordt weer gestunt met Haarproducten van Studioline L’Oréal Paris! Dit keer bij de Jumbo. Alle soorten: 1+1 gratis! Je krijgt dus 50% korting op de totaalprijs van 2 producten.

Zelf maak ik vaak gebruik van Finishing spray om het haar in één handeling perfect af te werken en tegelijkertijd te laten glanzen. Bestand tegen vocht en voorkomt pluizig haar.

Deze aanbieding is geldig van 8 oktober tot en met 4 november 2009. Je hebt dus nog even de tijd :).

Linkje naar Jumbo Folder (pdf)

Lees meer...

Andrélon Shampoo of Conditioner


Diverse soorten Andrélon Shampoo of Conditioner in de aanbieding bij de Poiesz Supermarkt. Ga bijvoorbeeld voor "Andrélon Iedere Dag" shampoo, speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Deze shampoo bevat een voedingsrijk zonnebloem-extract en houdt je haar dagelijks in conditie vol van glans en vitaliteit. Iedere dag shampoo is pH neutraal en is goed voor je hoofdhuid. Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo is speciaal ontwikkeld om de haarpunten mooi te houden en er gezond uit te laten zien. Deze verzorgende shampoo maakt je haar sterker en helpt zo gespleten haarpunten te voorkomen!

Glans crèmespoeling is speciaal ontwikkeld voor normaal haar. Deze voedende crèmespoeling met zomertarwe houdt de vochtbalans van je haar in evenwicht en voorziet je haar van hoogwaardige voedingsstoffen. De conditioner maakt je haar soepel en geeft het een mooiere glans!

Drie van deze haarproducten van Andrélon kunnen je normaal €9,87 kosten. Maar van 12 oktober tot 17 oktober 2009 kun je 3 haarproducten krijgen voor €3,99!

Link naar de folder

UPDATE: Zit er geen Poiesz bij je in de buurt of heb je geen zin om er heen te gaan: de Jumbo heeft de Andrélon Shampoo's en Conditioners ook in de aanbieding: 33,34% korting op de totaalprijs van 3 haarproducten van Andrélon. Linkje naar Jumbo Folder (pdf).

Lees meer...

John Frieda Collection


John Frieda haarverzorging in de aanbieding bij DA! Leuke actie: 1 + 1 gratis! John Frieda haarproducten zijn kwalitatief goede producten en liggen in een hoger segment.

Bijvoorbeeld:
Curl Around Shampoo van John Frieda: Versterkt je natuurlijke krulpatroon en laat het opnieuw herleven, voor goedgevormde styling resultaten. Normaal ben je voor 2 tubes Curl Around Shampoo €17,98 kwijt, nu €8,99!


Ook de haarproducten van Syoss, Schwarzkopf en andere stylingsproducten zijn in de aanbieding met als voorwaarde: het goedkoopste haarproduct is gratis.

De actie loopt van 5 oktober tot en met 18 oktober 2009.
link naar de folder.

Lees meer...

L'oreal producten - 2 halen 1 betalen


Etos heeft momenteel alle L'oréal Paris producten in de aanbieding: 2 halen 1 betalen! De actie geld van maandag 5 oktober tot en met zondag 18 oktober 2009!

Bijvoorbeeld:
  • Elvive Color-Vive Crèmespoeling 200ml, 2 stuks normaal €5,98 nu €2,99!
  • Studio Line Out of bed 150ml, 2 stuks normaal €8,98 nu 4,49!
Dus pak je voordeel met haarproducten bij Etos!
Link naar de folder.

Lees meer...

Haarproducten blog van start!


Op deze blog zul je de laatste haarproducten vinden en ik ga proberen de aanbiedingen van de week bij te houden van de verschillende winkels. In deze financieel zware tijden kunnen we allemaal wel wat korting gebruiken dus kom eens wat vaker langs en geef me eventueel een tip als je iets ziet. Zo worden we er allemaal beter van.

Dus.. Voor nieuwe haarproducten en haarproducten in de reclame moet je zijn op http://haarproducten.blogspot.com!
Lees meer...