Keune Care wint Astir Award


Donderdag 11 februari jl. kwamen alle grote namen uit de cosmetica-industrie bijeen voor de jaarlijkse uitreiking van de Astir Awards. Sinds enkele jaren wordt deze prijs gezien als dé Oscar voor het beste beautyproduct van het jaar. De leden van de Vereniging van Cosmetica Journalisten hebben de Astir Award voor de categorie Mannenverzorging in het luxe segment dit jaar toegekend aan Keune Care Line Man. De heer Cohnen neemt namens Keune Haircosmetics de Astir Award in ontvangst van Patricia Paay en haar dochter Christina Curry.


Bij de jurering van de Astir Award wordt onder meer gekeken of de producten vernieuwend zijn, een mooie uitstraling én juiste prijs-kwaliteit verhouding hebben en bovendien goed gecommuniceerd zijn naar de consument en pers.

Juryoordeel:
Eindelijk een eigen productlijn voor de man met als uitschieter de hydrate shampoo die ook als douchegel te gebruiken is. Nuchterheid en ijdelheid gaan hier prima samen. Meer haar, minder roos en tiptop in model.

Keune Care Line Man
Keune Care Line Man is een complete lijn met verzorgings- en stylingproducten, die speciaal is afgestemd op de wensen en behoeften van de man. Deze nieuwe productlijn wordt, net als alle andere producten van Keune, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Care Line Man bevat Essentiële Mineralen die zorgen voor een direct verbeterde haarconditie en gemakkelijke styling. Slechts 3 stappen zijn nodig voor de beste verzorging en styling: reinigen, verzorgen en stylen. Keune Care Line Man bestaat uit vier lijnen die de best mogelijke conditie en styling van het haar garanderen.

Lees meer...

Haaruitval bestrijden


Een volle bos gezond, sterk haar. Wie wil dat nou niet? Wat voor velen lange tijd een niet vervulde wens was, wordt nu realiteit. Je kunt namelijk met Innereffect Anti-Hair-Loss system van Goldwell erfelijk bepaalde haaruitval bestrijden!

Het haarproduct vermindert haaruitval tot 46% en verlengt de levenscyclus van het haar. De haarproductlijn bestaat uit 3 producten:
  • Shampoo - activeert en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid;
  • Serum - een geconcentreerde formule die verankering en groei van het haar verbetert;
  • Hairspray - activeert de hoofdhuid en bevordert de haargroei.
Je kunt InnerEffect anti-hair-loss kopen bij je kapper. Je kapper kan je helpen bij deze behandeling.

Lees meer...