Zonbescherming voor het haar


De eerste zonnestralen zijn een feit. En er komen gelukkig alleen maar meer aan. Reden genoeg om eens goed te kijken naar de bescherming van je haar. Niemand wil met dof en futloos haar komen te zitten. Afgelopen donderdag heb ik het al over Goldwell Dualsenses Sun Reflects gehad. Vandaag zonbescherming van Keune.
De haarverzorgingsproducten van Keune Sun Care bieden je de juiste bescherming voor je haar, zowel tijdens als na het zonnen. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon en hoef je je niet zorgen te maken om invloeden van de zon, zee, wind en chloor. Net zoals Dualsenses van Goldwel maakt Sun Care gebruik van UV-Filters. Mineralen en proteïnen voeden je haar en je hoofdhuid. Hierdoor wordt de vochtbalans hersteld en voelt je haar soepel en zacht aan.

Keune Sun Care Line Sublime lijn bevat de volgende haarproducten
  • Shampoo Hair & Body - Deze milde shampoo met mineralen en provitamine B5 verwijdert resten van zonproducten, zeewater en cloor en herstelt de vochtbalans.
  • Sun Sublime Conditioner - Deze conditioner geeft voeding aan droog, poreus en door de zon overbelast haar. Je haar gaat weer glanzen en is weer makkelijk doorkambaar.
  • Sun Sublime Oil - Deze olie verzorgt je haar en hoofdhuid tijdens het zonnen. Het heeft maar liefst een beschermingsfactor 8. Voordeel is dat het ook op je lichaam kan worden gebruikt.
  • Sun Sublime serum - Dit is een verzorgend serum met vitamine E en UV-Filter. Het geeft een sterke glans aan je haar en het geeft een zomerse geur. Door dit serum te gebruiken voorkom je pluizig haar en gespleten haarpunten.


bericht via Keune

Lees meer...

Bescherm haar tegen de zon


Je haar beschermen tegen de zon en daarnaast ook verzorging geven doe je met de haarproducten uit de lijn van Goldwell Dualsenses Sun Reflects. De zomer zorgt weer voor een goed humeur maar voor je haar betekent het pure stress. Je haar wordt namelijk blootgesteld aan UV-stralen, zoutwater (zee) en chloorwater (zwembad). Deze factoren zorgen er voor dat je haar uitdroogt waardoor je haar snel dof en poreus wordt.



Dankzij het Sun System van Dualsense Sun Reflects in combinatie met passievruchtolie en UV-filter krijgt beschadigd haar de benodigde verzorging. Het beschermt je haar tegen de zon en voorkomt dat je haar beschadigd of dat je haar verliest. Door de korte inwerktijden van Goldwell Dualsense Sun Reflects zijn deze haarproducten ideaal voor op reis.

De Goldwell Dualsense Sun Reflects haarproducten zijn alleen verkrijgbaar bij de kapper.

Lees meer...

Blonde highlights in 5 minuten


Blond is haarkleur nummer 1, en zal het ook nog wel even blijven. Bij blond haar is het een uitdaging om highlights mooi aan te brengen. Je haar moet er namelijk niet nep uit komen te zien en het is van belang dat de blonde highlights ook lang blijven zitten. Goldwell zegt een oplossing te hebben voor highlights die na korte tijd weer verdwijnen. Het haarproduct heet: Goldwell New Blonde.


Bij Goldwell beweren ze dat Goldwell New Blonde nooit meer een onnatuurlijke donkere aanzet en harde highlights-contrasten voorkomen. Dit komt doordat het haarproduct het haar niet verft, maar het ontkleurt je natuurlijke donkere haar met 1 tot 1,5 kleurhoogte. Het mooie van dit haarproduct is dan ook nog dat je het binnen 5 minuten aan kunt brengen!

De voordelen voor de consument:
  • Highlights binnen 5 minuten aangebracht;
  • Mooi en natuurlijk blond haar;

De voordelen voor de kapper:Goldwell denkt met de kapper mee. Ze hebben 2 unieke services bedacht voor de kapper die ze aan de klant kunnen bieden. Klantenbinding is namelijk erg belangrijk!
  • New blonde totaalservice - in combinatie met de highlightsservice, om harde contrasten in het haar te hamonieren. Even 5 minuten laten inwerken, uitspoelen en de nieuwe highlights zien er heel natuurlijk uit.
  • New blonde Uitgroeiservice - tussen de highlightservice in, om donkere uitgroei te verzachten. Maak met de klant een afspraak voor een snelle service tussendoor. 5 minuten laten inwerken en uitspoelen.


Ik ben benieuwd of Goldwell new Blonde doet wat Goldwell belooft. Wellicht zijn er kappers/consumenten die ervaring hebben met dit haarproduct. Positief of negatief, laat ze hier achter zodat we allemaal er wat aan hebben!
Copyright by Goldwell

Lees meer...