Lang haar verzorging

Gratis haarproduct van Guhl voor lang haar. Je kunt het bestellen via Try-Now van TNT Post. GUHL Prachtig Lang is er voor lang haar, tot op of over de schouders. Maar liefst 44%* van de vrouwen heeft lang haar. En hoewel lang haar geliefd is, is het lang niet altijd in conditie... Zeker 24%* van de vrouwen met lang haar heeft last van een vettige haaraanzet en droge uiteinden. Voor 33%* geldt dat zij gespleten haarpunten heeft.

Aanvragen kan hier

ah... Door de grote hoeveelheid aanvragen kunt u geen gebruik meer maken van deze actie. Wellicht morgen weer even proberen..
Lees meer...

Kracht en weerstand voor haar en nagels

Oenobiol Haar&Nagels werkt van binnenuit voor mooiere en stevigere haren en nagels. Het brengt de micronutriënten aan die nodig zijn voor de synthese van de keratine. De formule heeft een bewezen werking na 9 maanden behandeling. Het haar wordt sterker, de nagels glanzender en steviger.
  • Versterkt de structuur en verhoogt de dikte van het haar aanzienlijk.
  • Geeft opnieuw kracht en glans aan haar en nagels.

Het belang van silicium
Silicium verhoogt de synthese van het collageen en verbetert de organisatie van de keratineketens en het werkt positief in op haar en nagels. Silicium is afkomstig uit de bodem en groenten en granen zijn van nature uit rijk aan silicium vooral volle rijst, bieten, uien, maïs, aardappelen, rogge, haver en voltarwe. Een dagelijkse hoeveelheid in de voeding van 5 à 20 mg is aanbevolen maar deze aanbreng houdt geen rekening met het belangrijkste probleem: silicium is weinig stabiel en van nature uit weinig biologisch beschikbaar.

Samenstelling
De exclusieve formule van Oenobiol Haar & Nagels is gepatenteerd met Nutrisilicium: een sterk beschikbaar silicium verkregen door ch-OSA® technologie.

Heilzame effecten
  • Stimuleert de synthese van keratine.
  • Versterkt de structuur en verhoogt de dikte van het haar aanzienlijk.
  • Geeft opnieuw kracht en glans aan haar en nagels.

Eenvoudig te gebruiken
  • Pot van 30 capsules.
  • 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijden.
  • Drie maanden lang te gebruiken.

Ben benieuwd of iemand hier ook ervaring mee heeft!

persbericht via Gracious

Lees meer...

Proefmonster Gucci Guilty


Nog een gratis sample! Dit keer van Gucci - Guilty. Je kunt het aanvragen via facebook maar als je geen facebook hebt kun je Gucci Guilty ook gewoon zonder facebook aanvragen.
Lees meer...

Gratis sample - Beyonce

Beyoncé Heat, de eerste geur van Beyoncé was vanaf 23 augustus te koop in de winkels. Waarschijnlijk om dit te vieren geven ze bij kruidvat een gratis sample weg! Inderdaad gratis voor niets :). Ik heb zojuist het formulier ingevuld. Ben benieuwd..

Gratis Sample aanvragen kan bij kruidvat.

Lees meer over de release van Heat - schijnt een hot item te zijn in de VS.
Lees meer...