Keratine haarproducten


Global Keratin is een producent van haarproducten, die wetenschappelijk bewezen, gezonder en mooier haar creëren. De resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Bekende vrouwen zoals Tyra Banks, Halle Berry, Jennifer Aniston en Nicole Richie gebruiken het en zijn er zeer lovend over.


De keratine behandeling van Global Keratin is een van de meest revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging sinds jaren. Keratine is een lichaamseigen bouwstof en Global Keratin heeft het gebruik hiervan voor haarverzorgingsproducten geoptimaliseerd, zodat haar prachtig zacht, pluisvrij en handelbaar wordt, maanden lang.

Juvexin™
Keratine is een lichaamseigen bouwstof en Global Keratin heeft het gebruik hiervan voor haarcosmetica geoptimaliseerd, zodat het nog betere resultaten levert, zonder het gebruik van sterke chemicaliën en schadelijke stoffen. De keratine behandeling van Global Keratin, die in Nederland en België te verkrijgen is, bevat géén formaldehyde.
Het merk onderscheidt zich tevens van andere keratine producten door het gebruik van organische, bio-actieve keratine in plaats van overmatig bewerkte keratine, die veel minder effectief is. Deze organische, bio-actieve keratine, het gepatenteerde Juvexin™, is de kern van het succes van Global Keratin. Juvexin™ is een keratine proteïne, die is geoptimaliseerd voor het verbeteren van de conditie van het haar. Juvexin is de enige keratine component waarvan wetenschappelijk is bewezen, dat het daadwerkelijk haar herstelt en beschermt.

After care producten
De Global Keratin behandeling is een professionele behandeling, die dient te worden uitgevoerd door professionele haarstylisten. Thuis kan het resultaat van de behandeling worden geoptimaliseerd en verlengd door het gebruik van de Global Keratin aftercare producten. Deze mooie, prettige geurende, aftercare producten verlengen de levensduur van de behandeling, doordat de aftercare producten ook het Juvexin bevatten. Ze zijn tevens goed te gebruiken voor niet behandeld haar.
De producten verbeteren de conditie van het haar en beschermen het tegen de schadelijke invloeden van de zon, zee- en gloorwater. De aftercare range bestaat uit een voedende shampoo en conditioner, een makkelijke leave-in conditioning spray, een deep conditioner en een prachtig serum, dat naast keratine ook argan olie bevat.

1 opmerking:

  1. www.mooi-groesbeek.nl

    Veel info over de keratine behandeling + foto's

    BeantwoordenVerwijderen