Farouk BioSilk

Met maar liefst twee toppers de winter door! Farouk Systems introduceert voor elk haar wat wils. Houd je zomerlokken vast met BioSilk Beach Texture en maak ze schoon in een oogwenk met de innovatieve BioSilk Dry Clean Shampoo.

BioSilk Beach Texture
De zomer is voorbij, maar je wilt je haar nog net zo hebben als aan de playa? No problemo! Geef die lokken wat ze willen zodat je je wilde haren nooit meer kwijtraakt met BioSilk Beach Texture. Deze ideale spray bevat natuurlijk zijde, maar ook zout, vitaminen en kruiden die je haar precies die goede textuur geven voor dat heerlijke zonnige strandeffect.

BioSilk Beach Texture kan gebruikt worden op vochtig en droog haar. Spray het op- en tussen het haar. Houdt een afstand van ongeveer 25 Ć  30 centimeter aan en woel het even door zodat het goed verdeeld is. BioSilk Beach Texture heeft de juiste ingrediĆ«nten om het haar natuurlijke ‘beachy waves’ te geven, goed volume en de ideale beweging. In een woord: een zomerse wintermusthave!
BioSilk Dry Clean Shampoo
Donkere winterochtenden of net te laat uit bed? Dan ben je vast in voor een snelle actie die je er ondanks alles stralend en fris uit laat zien. Dat kan met de geweldige innovatieve BioSilk Dry Clean Shampoo. Deze spray bevat geen water maar een intense formule met vitamines en kruiden die overtollige olie in het haar absorberen. Resultaat: schoon en fris haar dat klaar is om gestyled te worden.

Doordat je de BioSilk Dry Clean Shampoo in het haar sprayt kun je het heel precies gebruiken. De BioSilk Dry Clean Shampoo bevat geen geur en bespaart flink wat tijd zonder rommel.

BioSilk is een autoriteit op het gebied van haarverzorging. Het iconische flesje BioSilk Silk Therapy ontbreekt niet in de betere salon en siert de kaptafel van vele celebrities. Door het gebruik van moderne technologie hebben de producten van BioSilk de herstellende en vernieuwende kracht van zijde. Zijde bestaat uit 17 aminozuren die gelijk zijn aan de aminozuren die in haar te vinden zijn. Deze aminozuren kunnen diep in het haar dringen, zodat de conditie uitzonderlijk goed wordt.

Gebruik altijd een paar druppels BioSilk Silk Therapy in de punten van het haar, de perfecte finish voor een mooi en gezond kapsel. Uiteraard maak je het helemaal goed af wanneer je een van de tools van CHI gebruikt. Deze beschadigen het haar niet en laten je stylish tevoorschijn komen.

Bericht via www.johnbeerens.nl

1 opmerking:

  1. Biosilk is echt super spul! Waarom wordt er niet meer geblogd hier op deze blogspot? Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen