Keune Design

"Keune zet de toon voor oneindige stylen en vrijheid in texturen"
Met trots lanceert Keune Haircosmetics de gloednieuwe "Keune Design" haarproducten range. Keune Design is een complete haarproductenlijn met stylingproducten die de professionele kapper en de consument de mogelijkheid biedt om het haar te vormen, te fixeren en zo elke style te creëren. De Keune design haarproducten zijn kwalitatieve, professionele en herkenbare producten met bewezen resultaten, verbeterde formules en een nieuwe stijlvolle uitstraling.

Keune Design onderscheidt zich door de herkenbare verpakking en onderscheidende haarproducten. De haarproducten zijn onderscheidend door hun hoge professionele kwaliteit met de ultieme verzorging van het haar. Ieder type haar kan gestyled worden met DESIGN en voor elke gewenste style is er een DESIGN haarproduct. Het leuke van Keune Design is dat de haarproducten zowel voor professioneel gebruik als voor thuisstyling zijn!

Keune Design gaat niet alleen over styling. Om een productlijn te creëren die van perfecte kwaliteit is, met de beste formuleringen is jarenlang door het Keune R&D Team nauw samengewerkt met kappers uit landen over de hele wereld. De ingrediënten verzekeren maximale bescherming van het haar tijdens het stylen en tot lang daarna. Alle design stylingproducten bevatten DLP²; het Double Layer Protection System. Dit zijn twee lagen die elkaars werking versterken ter bescherming van invloeden van buitenaf. UV-straling en vrije radicalen hebben geen kans om het haar te beschadigen. Producten met het hitte-beschermingssymbool beschermen het haar tegen de hitte van föhn, krultang of stijltang.

De Keune Design stylingrange is verdeeld in groepen om elke gewenste style te creëren:

  • Texture: Creëer individuele coupes met buitengewone texturen.
  • Essentials: Voor gladde wetlooks en professioneel gemodelleerde kapsels.
  • Gloss: Geef glans aan ieder type haar voor een gezonde aantrekkelijke look.
  • Volume: Instant volume voor alle haartypen.
  • Sleek: Voorkom pluizig haar en maak krullend of kroezend haar glad en soepel.
  • Fix: Vorm, creëer en fixeer het haar met de Keune Design Hairsprays.

Ben benieuwd naar jullie ervaringen met deze haarproducten-range van Keune. Laat gerust even een berichtje achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten