Droge haarpunten?


Met de introductie van Fudge Ends en Fudge Gloss maakt de Fudge definitief een einde aan droge haarpunten, gespleten haarpunten en doffe haarpunten. De beide haarproducten vullen elkaar goed aan en mogen in geen enkele kapsalon ontbreken.

Einde aan gespleten haarpunten
Fudge Ends is een treatment dat onmiddellijk de haarpunten conditioneert. Dit komt door de proteïnen die diep in de haarschacht doordringen en het haar direct conditioneert. Het resultaat is dat het aantal gespleten en gebroken haarpunten aanzienlijk gereduceerd wordt. De ervaring van kappers is dat Fudge Ends bijzonder goed werkt in combinatie met stylen: "Stylen met de stijltang, Ends aanbrengen, doorborstelen en klaar".

Glanzend haar
Fudge Gloss is de perfecte finish voor elke haarstijl. Dit haarproduct is eenvoudig over het haar te verdelen en geeft direct een egaal en super glanzend resultaat. Het natuurlijke Calandula bloemenextract AKA Goudsbloem scheidt langzaam anti-oxidanten in het haarproduct af. Het haarproduct is niet vet en glijdt gemakkelijk door het haar met achterlating van een mooie glans!

Fudge Ends
Inhoud 50 ml
Verkoopprijs € 17,00

Fudge Gloss
Inhoud 50 ml
Verkoopprijs € 17,00

1 opmerking:

  1. Ik had zelf last van gespleten haarpunten maar sinds ik Fudge Ends gebruik is het minder geworden! Misschien wel wat aan de dure kant maar het helpt.. daar gaat het om naar mijn idee. Ook het potje waar het in zit ziet er erg fancy uit :)

    BeantwoordenVerwijderen