Keune Tinta & Semi Color Red Infinity


Eind vorig jaar introduceerde Keune Tinta Color Red Infinity. Keune presenteert deze serie intensieve roodnuances nu ook in Semi Color. De formules van Tinta & Semi Color Red Infinity garanderen langere houdbaarheid door sterke pigmentwerking en intensieve dekking.

De 5 kleurnuances van Tinta & Semi Color Red Infinity zijn gecreƫerd met het kleurpigment Red Infinity (RI). De pigmentwerking en de dekking bieden een uitzonderlijke houdbaarheid. De kleurpigmenten hebben een oxidatieve structuur en daardoor een sterker indringingsvermogen en betere hechting aan de haarstructuur. De ammonia-vrije Semi Color Red Infinity bevat bovendien de Silsoft technologie, die garant staat voor extra glans en verzorgd haar.

Voor een uitgroeibehandeling heeft Keune het Dual Color Systeem. Hierbij wordt Tinta Color toegepast op de uitgroei en Semi Color op de lengten en punten. Het grote voordeel is dat de effectieve uitgroei (=nieuw haar) origineel behandeld wordt met een volledige permanente kleuring, terwijl de lengten en punten een kleuropfrissing krijgen met semi-permanente kleuring. Het haar blijft in een betere conditie.

De Tinta & Semi Color Red Infinity kleuren zijn middenkoper Infinity roodblond (7.46 RI) , Infinity donker roodblond (6.66 RI), lichtmahonie Infinity roodbruin (5.56 RI), middenviolet Infinity roodbruin (4.76 RI), lichtkoper Infinity roodbruin (5.46 RI).

Keune Tinta & Semi Color Red Infinity bieden de professionele kleurspecialist een palet van schakeringen in roodkleur en een eindeloze bron van inspiratie.

Keune Tinta Color is de professionele haarverf, die de hairstylist eindeloze creativiteit biedt met een praktisch ongelimiteerd kleurenspectrum. Stralende kleurkracht met een prachtige natuurlijke weerschijn, wordt gecombineerd met verzorgende eigenschappen en een goede kwaliteit in verzorging!

Tinta & Semi Color Red Infinity worden ondersteund met een kleurenkaart met een overzicht van alle nuances en een salesbrochure.

6 opmerkingen:

  1. Welke kleur is de 3de foto want ik wil deze kleur al jaren op mijn haar maar vind de juiste kleur niet :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. welke haarkleur is de 3de foto? Ik zoek dit al jaren maar geen enkele kapper kan me helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is Keune semi Red in finity color 6.66 en
    Keune tinta color Red infinity 6.6 Dark red blonde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ily,

      Ik zou graag in contact komen met de eigenaar van dit blog en volgens mij ben jij dat?

      Voor een kappersgroothandel ben ik op zoek naar een bestaand blog ter overname. Hoor heel graag van je! Je kan me mailen op: joshua@link2grow.com

      Gr. Joshua

      Verwijderen
  4. Ik heb de semicolor gebruikt, en het is erg mooi, succes...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat mijn betreft heeft Keune nog steeds de beste haarkleuringen en meest actuele trend kleuren van alle merken. Je betaald er natuurlijk ook voor maar dan heb je ook kwaliteit. Keune en vele andere merken inclusief een eigen Pure kleur lijn vind je op onze kappersgroothandel website. Of kom naar de winkel voor advies en uitproberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen