Blonde highlights in 5 minuten


Blond is haarkleur nummer 1, en zal het ook nog wel even blijven. Bij blond haar is het een uitdaging om highlights mooi aan te brengen. Je haar moet er namelijk niet nep uit komen te zien en het is van belang dat de blonde highlights ook lang blijven zitten. Goldwell zegt een oplossing te hebben voor highlights die na korte tijd weer verdwijnen. Het haarproduct heet: Goldwell New Blonde.


Bij Goldwell beweren ze dat Goldwell New Blonde nooit meer een onnatuurlijke donkere aanzet en harde highlights-contrasten voorkomen. Dit komt doordat het haarproduct het haar niet verft, maar het ontkleurt je natuurlijke donkere haar met 1 tot 1,5 kleurhoogte. Het mooie van dit haarproduct is dan ook nog dat je het binnen 5 minuten aan kunt brengen!

De voordelen voor de consument:

  • Highlights binnen 5 minuten aangebracht;
  • Mooi en natuurlijk blond haar;

De voordelen voor de kapper:Goldwell denkt met de kapper mee. Ze hebben 2 unieke services bedacht voor de kapper die ze aan de klant kunnen bieden. Klantenbinding is namelijk erg belangrijk!
  • New blonde totaalservice - in combinatie met de highlightsservice, om harde contrasten in het haar te hamonieren. Even 5 minuten laten inwerken, uitspoelen en de nieuwe highlights zien er heel natuurlijk uit.
  • New blonde Uitgroeiservice - tussen de highlightservice in, om donkere uitgroei te verzachten. Maak met de klant een afspraak voor een snelle service tussendoor. 5 minuten laten inwerken en uitspoelen.


Ik ben benieuwd of Goldwell new Blonde doet wat Goldwell belooft. Wellicht zijn er kappers/consumenten die ervaring hebben met dit haarproduct. Positief of negatief, laat ze hier achter zodat we allemaal er wat aan hebben!
Copyright by Goldwell

5 opmerkingen:

  1. Het werkt heel goed en het loopt goed over, het geeft echt een natuurlijke look,ben er erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toppie product! Wij werken in de salon veel met Goldwell producten en New Blonde is voor de klant voordelig en ook voor ons omdat het lekker snel is aan te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het product is ideaal. Ik ga altijd naar de kapper in de UK en hier heb ik het product voor de eerste keer geprobeerd.

    Het heeft duidelijk effect, de uitgroei is veel minder en het ziet er inderdaad heel natuurlijk uit.

    Als iemand een salon in nederland weet die het product ook gebruikt, dan verneem ik dit graag!

    jessicawensink@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hair & nail studio Martine23 november 2010 om 11:53

    Ik vind het een top produkt, ideaal om tussen 2 behandelingen door te verwerken.
    Hair & nail Studio Martine,Maldegem

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga het is proberen! Bedankt voor de tips!!

    www.haaropdehoek.nl

    BeantwoordenVerwijderen