Zonbescherming voor het haar


De eerste zonnestralen zijn een feit. En er komen gelukkig alleen maar meer aan. Reden genoeg om eens goed te kijken naar de bescherming van je haar. Niemand wil met dof en futloos haar komen te zitten. Afgelopen donderdag heb ik het al over Goldwell Dualsenses Sun Reflects gehad. Vandaag zonbescherming van Keune.
De haarverzorgingsproducten van Keune Sun Care bieden je de juiste bescherming voor je haar, zowel tijdens als na het zonnen. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon en hoef je je niet zorgen te maken om invloeden van de zon, zee, wind en chloor. Net zoals Dualsenses van Goldwel maakt Sun Care gebruik van UV-Filters. Mineralen en proteïnen voeden je haar en je hoofdhuid. Hierdoor wordt de vochtbalans hersteld en voelt je haar soepel en zacht aan.

Keune Sun Care Line Sublime lijn bevat de volgende haarproducten

  • Shampoo Hair & Body - Deze milde shampoo met mineralen en provitamine B5 verwijdert resten van zonproducten, zeewater en cloor en herstelt de vochtbalans.
  • Sun Sublime Conditioner - Deze conditioner geeft voeding aan droog, poreus en door de zon overbelast haar. Je haar gaat weer glanzen en is weer makkelijk doorkambaar.
  • Sun Sublime Oil - Deze olie verzorgt je haar en hoofdhuid tijdens het zonnen. Het heeft maar liefst een beschermingsfactor 8. Voordeel is dat het ook op je lichaam kan worden gebruikt.
  • Sun Sublime serum - Dit is een verzorgend serum met vitamine E en UV-Filter. Het geeft een sterke glans aan je haar en het geeft een zomerse geur. Door dit serum te gebruiken voorkom je pluizig haar en gespleten haarpunten.


bericht via Keune

5 opmerkingen:

  1. Ik heb vorige week de zomer producten van Keune bij mijn kapper gekocht en kreeg bij de aankoop een Keune zomer horloge erbij cadeau! Horloge is echt heel leuk, wit met een beetje oranje en swarovski steentjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kun je het horloge ook ergens bekijken/kopen? Ben erg benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kunt het horloge bekijken bij Keune kapsalons. Op www.keune.nl kun je een salon in de buurt vinden.. en ik zou anders eerst nog even bellen voor de zekerheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. op website www.nexxusstore.be vind je een afbeelding

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij haarshop benemonte vind je leuke aanbiedingen in de Sun Sublime. Bij een volledig set krijg je een strandlaken cadeau.

    BeantwoordenVerwijderen