Andrélon Shampoo of Conditioner


Diverse soorten Andrélon Shampoo of Conditioner in de aanbieding bij de Poiesz Supermarkt. Ga bijvoorbeeld voor "Andrélon Iedere Dag" shampoo, speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Deze shampoo bevat een voedingsrijk zonnebloem-extract en houdt je haar dagelijks in conditie vol van glans en vitaliteit. Iedere dag shampoo is pH neutraal en is goed voor je hoofdhuid. Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo is speciaal ontwikkeld om de haarpunten mooi te houden en er gezond uit te laten zien. Deze verzorgende shampoo maakt je haar sterker en helpt zo gespleten haarpunten te voorkomen!

Glans crèmespoeling is speciaal ontwikkeld voor normaal haar. Deze voedende crèmespoeling met zomertarwe houdt de vochtbalans van je haar in evenwicht en voorziet je haar van hoogwaardige voedingsstoffen. De conditioner maakt je haar soepel en geeft het een mooiere glans!

Drie van deze haarproducten van Andrélon kunnen je normaal €9,87 kosten. Maar van 12 oktober tot 17 oktober 2009 kun je 3 haarproducten krijgen voor €3,99!

Link naar de folder

UPDATE: Zit er geen Poiesz bij je in de buurt of heb je geen zin om er heen te gaan: de Jumbo heeft de Andrélon Shampoo's en Conditioners ook in de aanbieding: 33,34% korting op de totaalprijs van 3 haarproducten van Andrélon. Linkje naar Jumbo Folder (pdf).

3 opmerkingen:

  1. Heb ik eindelijk eens een goede Andrelon Shampo gevonden en nu is die niet meer verkrijgbaar. Nou bedankt hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Andrelonshampoo heeft veel soorten shampoo. Voor ieder haartype is er wel een shampoo te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Andrelonshampoo heeft veel soorten shampoo. Voor ieder haartype is er wel een shampoo te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen