Keune Care tegen haaruitval


Steeds meer mannen besteden aandacht aan hun uiterlijk en in het bijzonder aan hun haar. Om aan deze vraag te voldoen heeft Keune haarproducten, speciaal voor mannen: Care Line Man. Een compleet assortiment van zeven haarproducten met bijzondere formules en mannelijke geuren.

Haaruitval
Een veelvoorkomend probleem bij mannen is haaruitval. Dertig procent van de mannen heeft op dertigjarige leeftijd al last van haaruitval en dat loopt zelfs op tot de helft van alle mannen op vijftigjarige leeftijd. Keune Haircosmetics heeft onlangs een unieke ontdekking gedaan op het gebied van het voorkomen van haaruitval. Een invitrotest door een onafhankelijk laboratorium toonde aan dat Care Line Fortify Lotion het haar in vier dagen 25 procent meer laat groeien. Het bijzondere van het product is dat de versnelling van de haargroei gebaseerd is op natuurlijk ingrediënten. Normaal gesproken worden er voor haargroeimiddelen chemische en pharmaceutische ingrediënten gebruikt. Keune heeft daarom voor deze unieke formule Europees patent aangevraagd.

Fortify Shampoo en Fortify Lotion
De haarproducten Fortify Shampoo en Fortify Lotion hebben een preventieve werking tegen haaruitval. Dunner wordend haar wordt verstevigd. Het haar krijgt meer body en is makkelijker doorkambaar. Het stimuleert de hoofdhuid en houdt de haren voller en gezonder.

Fortify Shampoo: 250 ml, € 12,45
Fortify Lotion: 75 ml, € 17,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten